Palautukset

Palautukset ja reklamaatiot

Jos sinulle on saapunut Ryyti-tuote, johon et ole 100 % tyytyväinen, sinulla on siihen palautusoikeus. Toimi siinä tapauksessa seuraavasti:

1. Ota yhteyttä sähköpostitse ryytikoru@gmail.com. Muistathan ottaa yhteyttä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Lisää viestiin:
  • Nimesi
  • Tilausnumerosi
  • Syy palautukselle (jotta voimme parantaa Ryydin toimintaa)

2. Saat sähköpostitse tarkemmat tiedot palautuksesta

3. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti ja vie paketti Postiin mahdollisimman pian.

4. Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun Ryyti on vastaanottanut palautuksen. Kattaaksemme osan palautuksesta aiheutuvista kustannuksista perimme palautuksesta 6,9 €. Pidätämme palautushinnan maksamastasi tilauksesta.

Asiakkaan on aina erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta Ryydille: tavaran palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin noutamatta jättäminen ei kuluttajansuojalain mukaisesti riitä. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä.

Palautettavat tuotteet on postitettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Ryyti ei vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu tai joita ei ole toimitettu takaisin määräajassa.

Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun Ryyti on vastaanottanut palautuksen. Pidätämme palautushinnan (6,9 €) hyvityksestä. Maksunpalautus tapahtuu käyttäen sitä maksutapaa, jota asiakas on itse käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa.

Lunastamaton paketti 

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta. Lunastamattomat paketit palautuvat takaisin Ryydille.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista jotka palautuvat Ryydille ja josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta on seurauksena kaupan peruuntuminen. Tällöin perimme palautumisesta aiheutuneena kuluna 11 €. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Ryyti-verkkokaupan asiakaspalveluun 60 vrk kuluessa tilauksen tekemisestä rahojen palautuksen osalta.

Noudatamme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjetta peruuttamisoikeudesta etämyynnissä ja peruuttamisilmoituksesta.

REKLAMAATIOT / TUOTEVIRHEET

Jos tuotteessa on virhe, josta ei ollut mainintaa tuotekuvauksessa tai sinulle on toimitettu virheellinen tuote
Lähetä välittömästi tai viimeistään 14 päivän kuluessa viestiä osoitteeseen: ryytikoru@gmail.com 

Jos tuote on vaurioitunut Postin kuljetuksessa
Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Mikäli asiakas havaitsee, että verkkokaupasta ostetussa tuotteessa on sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukainen virhe, voi asiakas halutessaan tehdä Ryydille tätä koskevan reklamaation. Reklamaatiot on tehtävä mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen tai 14 päivän kuluessa. Ota yhteyttä täällä. 

Kun reklamaation kohteena ollut tuote on palautettu ja reklamaatio on todettu aiheelliseksi, Ryyti maksaa asiakkaalle hyvityksen. Ryyti pyrkii tekemään suorituksen kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa päivästä, jona Ryyti on vastaanottanut reklamaation kohteena olevan tuotteen, mutta suoritus voi viipyä tuotteen luonteesta riippuen. Maksunpalautus tapahtuu käyttäen sitä maksutapaa, jota asiakas on itse käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa.

Ryyti ei vastaa siitä, että verkkokaupassa myytäviä tuotteita olisi aina saatavilla eikä verkkokaupassa olevista kuva- tai painovirheistä, virheellisistä hinnoista tai hinnantasauksista (kuten toimittajien muuttamista hinnoista) tai virheellisistä tiedoista tuotteen varastotilanteessa. 

Mikäli asiakkaan tilaamalle tuotteelle on ilmoitettu virheellinen hinta, Ryyti ilmoittaa asiasta asiakkaalle ja odottaa asiakkaan hyväksyntää korjatulle hinnalle ennen tilausprosessin jatkamista.