Toimitusehdot

Toimituskäytäntö

TOIMITUSTAVAKSI VOIT VALITA JOKO KIRJEEN TAI POSTIPAKETIN.

Kirje - 3 €

Tilaukset lähetetään Postin kirjeenä, jonka hinta on 3 €. Kirjetoimituksiin ei sisälly lähetystunnusta, joten sen kulkua ei voi seurata lähetyksen seurannassa. Kirjeiden toimitusaika on noin 4 (neljä) arkipäivää. Kirjetoimitus saapuu suoraan tilaajan postilaatikkoon.

Postipaketti - 6,90 €

Toimituskulut postipakettilähetyksille ovat 6,90 €. Käytämme tuotteiden toimittajana Postia. Posti toimittaa tuotteet postipaketteina asiakkaan osoitteen mukaan Postin toimipisteisiin tai Postin pakettiautomaatteihin. Voit itse valita mistä Postin automaatista tai postista haet pakettisi, kun otat käyttöösi Postin maksuttoman Oma noutopiste-palvelun.

Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Manner-Suomeen. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille.

TOIMITUSAIKA

Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1–3 arkipäivää ja toimittaminen 2-4 arkipäivää.

Pyrimme kuitenkin toimittamaan tuotteet viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua tilauksesi vahvistamisesta. Saat toimitusvahvistuksen, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tämän jälkeen lähetys siirtyy Postille. Postipakettina lähtevät tilaukset saavat seurantanumeron, jonka avulla voit seurata toimituksen tilaa täältä (Posti). Poikkeustilanteissa, kuten kampanjat ja joulusesonki, käsittelyaika voi olla hieman pidempi. 

Mikäli tilaamaasi tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme jatkomenettelytavoista. 

Lue palautuksista täältä.

Lue Ryydin yleiset ehdot täältä.